Skip to content
Fotocredit: Gro-Up Buurtwerk

Gro-up Buurtwerk dankt donateurs voor hun bijdrage aan het jongerencentrum

Manon de Bruijn
26 september 20232 minute read

Achter de schermen is het jongerenwerk van Gro-up Buurtwerk hard bezig om de laatste puntjes op de i te zetten voor de openstelling. Er zijn al op een aantal avonden jongeren binnen geweest om samen met de jongerenwerkers invulling te geven aan de aankleding en de benodigdheden voor de officiële opening. Ook heeft het meidenwerk al een aantal avonden gedraaid in de nieuwe ruimte. Jongeren die zijn geweest, zijn enthousiast over de ruimte en zijn blij met deze plek.

Via deze weg willen we ook heel graag de gemeente bedanken voor het beschikbaar stellen van de ruimte voor het jongerencentrum. Ook willen wij graag de Stille Kracht van Wassenaar en Wijkvereniging Groot van Polanen bedanken voor hun gulle donatie aan het jongerencentrum. Mede door deze donaties hebben wij de locatie zo kunnen inrichten dat het een plek wordt waar jongeren graag komen en waar zij zich ook thuis zullen voelen.

Hierbij ook een reminder dat wij graag de inwoners van Wassenaar willen laten meedenken over de naam van het nieuwe jongerencentrum. Dit kan nog tot donderdag 28 september. Ideeën kunnen gestuurd worden naar Manon: manon.debruijn@gro-up.nl de gemeente en het jongerenwerk besluiten uiteindelijk wel welke naam het gaat worden. Meer weten? Wil je meer weten over wat het jongerenwerk voor jou(w kind) kan betekenen? Neem dan contact met een van onze jongerenwerkers via de website: https://ikbenervoorjou.nu/wassenaar

Tags

DonateursGro-up BuurtwerkJongeren in WassenaarJongerencentrumWassenaar
Gerelateerde artikelen
Ingezonden: Bootverhuur Wassenaar Komt Er NIET
Back To Top