Skip to content
Fotocredit: gemeente Wassenaar

College bezoekt Van der Valk-hotel in Wassenaar

27 september 202355 second read

Het college van Wassenaar heeft dinsdagmiddag een bezoek gebracht aan het Van der Valk-hotel aan de N44 tussen Wassenaar en Den Haag. De mooie ligging bij ons dorp en het strand maakt dat het hotel erg in trek is bij toeristen. Zelfs gedurende de verbouwing worden de beschikbare kamers geboekt, aldus General Manager Alex Luiten van het Van der Valk-hotel.

Roxanne en Alex Luiten ontvangen het College in het nieuw te openen restaurant van het hotel. Tussen de bouwmaterialen en drukke aannemers wordt door Alex Luiten het bouwproces uitgelegd. Het is een flinke operatie om de 225 kamers, het restaurant en de fitnessruimte klaar te maken voor de opening. Het idee voor de verbouwing ontstond 12 jaar geleden, nu jaren later staat het hotel aan de vooravond van opening. 

Het Van der Valk-Hotel heeft flinke ambities om zo snel mogelijk te kunnen openen. De verwachte opening voor de eerste etage en het restaurant is al in oktober. In november verwacht het hotel klaar te zijn met de tweede verdieping. De officiële opening, waar ook enkele Collegeleden zullen aansluiten, volgt ergens in januari, aldus Alex Luiten.
 

Tags

collegebezoekGemeenteVan der Valk Den Haag WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top