Skip to content
Fotocredit: Land van Ons

Open dag Land van Ons Wassenaar

Land van Ons
27 september 202337 second read

Land van Ons nodigt belangstellenden van harte uit voor de open dag op zaterdag 14 oktober van 13:00 tot 17:00 uur op haar perceel in Wassenaar. Aan de Rijksstraatweg 601 zijn diverse activiteiten zoals slootje scheppen, rondleidingen en kennismaken met de plannen van de pachter. Er zijn producten van Land van Ons uit heel Nederland te koop en pachter Erwin biedt biologische fruitplanten aan. Kinderen verkennen het perceel met een verrassende speurtocht. En vrijwilligers vertellen aanstekelijk over hun ervaringen en nodigen mensen uit zich bij hun aan te sluiten. Voor de liefhebbers is er gelegenheid om insecten te spotten. Kom en maak deze open dag mee. Gratis en vooraf inschrijven is niet nodig.

Pachter Erwin samen met vrijwilligers aan het werk op het perceel. Fotocredit: Land van Ons

Tags

ActiviteitenLand Van OnsOpen DagRondleidingenSpeurtocht voor kinderenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top