Skip to content
Fotocredit: PR

Minipolo bij WZK Wassenaar

WZK Omni Vereniging Wassenaar
28 september 202346 second read

Heb jij je zwemdiploma maar nog geen genoeg van zwemmen. Wil je meer dan baantjes zwemmen en speel je graag met een bal? Dan is waterpolo misschien iets voor jou! Je ziet elementen terug van sporten als voetbal, handbal en rugby. Maar er is één groot verschil: het speelveld bestaat uit water. Waterpolo is strategisch, intensief en nóóit saai!

Elke dinsdag en vrijdag wordt er met een enthousiast groepje mini’s (kinderen tot ong. 12 jaar) in het Sterrenbad getraind op de basis technieken zoals zwemmen, schieten, passen en spelinzicht. Daarna speel je partijtjes om alles te kunnen toepassen. De eerste 4 proeflessen zijn gratis! Aanmelden kan via een mail aan: secretaris@wzk-waterpolo.nl

Ben je ouder dan 12 jaar, ook dan ben je van harte welkom om met een van de andere groepen mee te trainen. Meer informatie vind je op de website: www.WZK.nl

Locatie

Het Sterrenbad
Generaal Winkelmanlaan 2
2243 AZ Wassenaar

Trainingstijden

Dinsdag van 18.30 – 19.30 uur
Vrijdag van 18.45 – 19.45 uur

Tags

MinipoloSport en spelWassenaarWaterpoloWZKZwemmen
Gerelateerde artikelen
Back To Top