Skip to content
Fotocredit: gemeente Wassenaar

Volop Wassenaarse burenontmoetingen tijdens Burendag 2023

28 september 20232 minute read

Op Burendag, dit jaar op zaterdag 23 september, waren er ook in Wassenaar een aantal Burenontmoetingen. In Wassenaar kon er onder andere koffiegedronken worden bij servicecentrum De Plataan, was er een wijkwandeling met puzzeltocht ‘Ken je wijk’ in het Weteringpark, werd er gezamenlijk onkruid gewied in de pluktuin aan het Wilhelminaplein en stond er voor zondag in Rijksdorp een wandeling gepland. De Oekraïense tijdelijke inwoners van Wassenaar zijn allemaal buren van elkaar en wonen vaak in een omgeving samen met Nederlanders. Bij de Deijlerhoeve en villa Sijthoff zijn voldoende koeken gebracht om gezamenlijk van elkaars aanwezigheid te kunnen genieten. De wijkmanagers van de gemeente hebben zoals ieder jaar de waardering van de gemeente getoond door koeken, dit keer ‘Wassenaarse Heertjes’ rond te brengen. Zo wordt de koffie nog lekkerder of is er misschien tijd voor een extra kop koffie of thee.

Iedereen heeft naar kunnen meegedaan, er was een geweldige samenwerking en het was een erg gezellige dag! Ook dit jaar heeft Burendag zeker meer inwoners verbonden. Burendag is dé dag waarop je gezellig samenkomt met de buurt. Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt.

Wil jij met jouw buurt volgend jaar ook meedoen met Burendag? Kijk dan op burendag.nl.

Tags

BurendagBurenontmoetingenSaamhorigheidWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top