Skip to content
Marijke geeft workshops om van en met elkaar te leren over het leven met een visuele beperking. Zaterdag 7 oktober in Wassenaar! Fotocredit: PR

Marijke ziet u graag verschijnen bij haar Workshop ‘Gezien’

30 september 202353 second read
Marijke Osinga geeft workshops om van en met elkaar te leren over het leven met een visuele beperking. Zaterdag 7 oktober in Wassenaar!. Fotocredit: PR

Met humor, een beetje zelfspot en een grote dosis relativerend vermogen vertelt Marijke Osinga over haar leven. Ze heeft een dubbele beperking maar dat weerhoudt haar er niet van het uiterste uit haar leven te halen. Ze is jurist, schrijft indrukwekkende verhalen en geeft een workshop in Wassenaar om van en met elkaar meer te leren over het leven met een visuele beperking. In het boek ‘Gezien’ heeft Marijke 20 mensen geportretteerd die, net als zij, leven met een visuele beperking. Marijke wil graag ieders ogen openen en de beeldvorming van mensen met een beperking veranderen. De workshop vindt plaats op zaterdag 7 oktober, van 13.30 – 15.30 uur in het Ontmoetingspunt van het Sophieke Huis aan de Van Zuylen van Nijeveltstraat 313, in samenwerking met de Gemeente en de Bibliotheek Wassenaar-Voorschoten.

Marijke Osinga ziet u daar graag verschijnen! Graag vraagt zij u zich aan te melden via de website: www.obvw.nl/activiteiten of bij de balie van Ontmoetingspunt Sophieke.

Tags

GezienMarijke OsingaSophieke HuisVisuele beperkingWassenaarWorkshop
Gerelateerde artikelen
Back To Top