Skip to content
Fotocredit: PR

GreenWoods Romantisch Hubertus Herfst Fest 

Greenwoods
1 oktober 20232 minute read

GreenWoods Romantisch Hubertus Herfst Fest bij Stoeterij In t Groene Hout, Wassenaar, met bezoek aan de Witte Hoogt. Geniet van deze gezellige landelijke herfst-, muziek-, paarden- en jachtcultuur in een feestelijke sfeer. In traditionele rijtuigen, getrokken door trekpaarden uit de Ardennen en Oostenrijk, naar het herfstbos van de buitenplaats De Witte Hoogt, en kom langs het interreligieuze hoenderhok, het Oudhollandse coffijhuysje, de vijvers, de Afrikaanse hut, het Kaapse paviljoen, het drielandenpunt en de folly van een Zermatter chalet.

Na de romantische toer door Wassenaar komen we terug op de Stoeterij, waar zich een wisselend programma zich afspeelt. Je luistert onder andere naar een van de grootste dansorgels van Nederland , het GreenWoods Paleisorgel, en op sommige dagen naar de aan de Stoeterij verbonden jachthoornblazers. De gasten wacht in herfstsfeer, in de Jachtzaal een ontvangst met houtvuur, jachtmuziek, kruidenwijn, warme chocolademelk en speculaas . Kleed jezelf warm en in landelijke stijl aan en doe mee aan het levendige herfstgebeuren op Stoeterij In t Groene Hout. Dit jaar zijn de bijeenkomsten voor de achtste maal door een ieder te bezoeken. 8/15/22/29 oktober. Trailer zie hieronder

Informatie: https://www.gippp.nl/hubertus2023/   Tickets https://www.green-woods.net/webshop

Tags

Eten en drinkenGreenwoodsHubertus Herfst FestMuziekTour met rijtuigenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top