Skip to content
Archieffoto. Fotocredit: PR

Bazaar Messiaskerk steunt Namasuba Kids en Hospice Wassenaar

Messiaskerk
3 oktober 20232 minute read

Op 7 oktober aanstaande gaan de deuren van de Messiaskerk open voor één van de gezelligste events van het jaar, de Messiaskerk Bazaar. Van 10.00 – 16.00 uur kunt u komen struinen langs de verschillende kramen op zoek naar dat ene unieke item. Mooie en nog goed bruikbare items kunt u inleveren op 4 en 5 oktober, van 18.00-20.30 uur. Met de opbrengst ondersteunen we dit jaar drie goede doelen: Namasuba Kids, Hospice Wassenaar en de kerk zelf.

Namasuba Kids is een initiatief van de Wassenaarse Anita Bellekom. Anita komt sinds 2016 jaarlijks in de wijk Namasuba in Kampala (Oeganda) en heeft er zelfs 1,5 jaar gewoond. In de afgelopen jaren zag zij steeds meer kinderen die niet (meer) naar school gingen, omdat ouders door en na corona geen werk meer hadden. Daardoor hadden ze geen geld om de school te betalen. Reden voor Anita om voor deze kinderen een kindsponsor te gaan zoeken en dat is voor 19 kinderen al gelukt! Met de bijdrage van de Bazaar kan Namasuba Kids nog meer kinderen helpen om (weer) naar school te gaan en om schoolspullen te kopen voor andere kinderen die dat nodig hebben. 

Hospice Wassenaar is een vertrouwde, veilige en liefdevolle plek in Wassenaar. Het Hospice is een bijna-thuis-huis voor ongeneeslijk zieken, zonder onderscheid te maken op basis van geloofs- of politieke overtuiging, leeftijd of financiële draagkracht. Gasten van het Hospice ontvangen zorg, steun en begrip van de vrijwilligers en van de professionele medewerkers. Zij beogen zo optimaal mogelijk bij te dragen aan de kwaliteit van leven in de laatste levensfase, gezien vanuit het oogpunt van de gast.

Met uw bezoek, door het kopen van een mooi item, loterij loten of één van de lekkernijen, kunt u bijdragen aan deze goede doelen. Een win-win, we zien uit naar uw komst!

Alle activiteiten vinden plaats in de Messiaskerk (achter de Albert Heijn), Zijllaan 57.

Tags

BazaarGoede doelenMessiaskerkMessiaskerk Bazaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top