Skip to content
Fotocredit: PR

Sportproeverij voor 55+ in en om zwembad Sterrenbad Sportfondsen!

Fit in Wassenaar
3 oktober 202356 second read

Wilt u graag weer in beweging komen en bent u nog aan het uitzoeken wat u leuk vindt om te doen? Kom dan naar deze proeverij waarbij u verschillende activiteiten kunt uitproberen. Deelname is na aanmelden GRATIS! Dit aanbod is voor alle inwoners uit Wassenaar van 55 jaar en ouder. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar voor deze proeverij en VOL=VOL. De activiteiten worden op maat aangeboden en ook het met elkaar bewegen en ontmoeten staat centraal. Aanmelden, zodat u gratis mee kunt doen kan bij Sterrenbad of online via de website van Fit in Wassenaar.

Inschrijven voor de activiteiten zelf kan op 6/10 tussen 10.30-11.00 uur bij Sterrenbad Sportfondsen. Na inschrijving ontvangt u een kopje koffie/thee met lekkers.

Van 11.15 – 12.15 uur start de eerste ronde met activiteiten. Daarna wordt u een lunch aangeboden. Van 13.15 -14.15 uur is de tweede ronde activiteiten. Om 14.15 uur sluiten we gezamenlijk af. Bewegen is goed voor een gezond lijf en een fitte geest. Sociale contacten zijn net zo belangrijk voor je gezondheid als voldoende bewegen en niet roken.

Meer informatie of aanmelden? Kijk dan op www.fitinwassenaar.nl/agenda/ 

Tags

55+Fit in WassenaarSportproeverijSterrenbadWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top