Skip to content
Fotocredit: PR

WSN TV: In gesprek met cultuurtijger Nicolette Senf

WSN TV
3 oktober 202331 second read

Nicolette Senf is voor velen een bekend gezicht van theater Warenar. Zij verzorgt daar de programmering. Nicolette komt zelf uit de theaterwereld, maar heeft zich nu meer toegelegd op de organiserende taken. Zij is niet alleen actief in de Warenar, maar heeft bijvoorbeeld ook het Dickensfestival bij de Dorpskerk enkele malen georganiseerd en is momenteel de drijvende kracht achter het cultuuranker, een initiatief van oud-wethouder Lia de Ridder, dat in de coronatijd de ‘art of shopping’ introduceerde.

Over al deze zaken, de nieuwe ‘look’ van het theater en het komende theaterseizoen ging WSN TV met Nicolette in gesprek. 

Tags

In gesprek metNicolette SenfTheater WarenarWassenaarWSN TV
Gerelateerde artikelen
Back To Top