Skip to content
Pieter, Kevin, Linda en Daphne bij de Langs de Gouweloop. Fotocredit: PR

Tri-Team leden beleven een mooi weekend!

4 oktober 20233 minute read

Met diverse loopevenementen door het hele land waren de leden van het WZK Tri-Team het afgelopen weekend lekker bezig. De zaterdag begon met de alom bekende Parkrun Kagerzoom te Warmond. Deze pop up run wordt elke zaterdag om 9uur gehouden bij het ontspanningsgebied de Kagerzoom. Deze gratis loop heeft een lengte van 5 km en is razend populair onder de Tri-Teamers, die altijd goed vertegenwoordigd zijn in Warmond. Van Warmond is het een kleine stap naar Katwijk aan Zee.

Pieter en Tineke bij de Halve van Katwijk. Fotocredit: PR

Hier waren de duinen en het strand het toneel van de jaarlijkse Halve van Katwijk. Erwin Vermeulen startte op de 10 km en Tineke Haitsma en Pieter den Edel gingen voor de halve marathon. Onder prachtige omstandigheden en misschien zelfs een beetje te warm voor het mooie, kwamen de deelnemers door duingebied Berkheide en het Panbos om vervolgens na een pittig stuk strand weer op de Katwijkse boulevard te finishen. Het echtpaar van de Kaa deed mee aan de 10 km wandelen. Iets wat tegenwoordig ook steeds meer mogelijk is tijdens loopevenementen.

De zondag ging verder waar de zaterdag was opgehouden en wel met de dames en heren van de c groep die met zijn allen naar de Horsten trokken om daar een heerlijke trainingsloop te volbrengen met de nodige gezelligheid waar deze groep om bekend staat. In Waddinxveen was het weer tijd voor de jaarlijkse Langs de Gouweloop. Vaste deelnemers zijn Daphne en Pieter den Edel die ditmaal gezelschap hadden gekregen van Linda en Kevin Imthorn. De langste afstand is hier de 10km maar ook een 5km behoort hier tot de mogelijkheden.

Op die laatste afstand finishte Daphne in een keurige tijd en ook de tijden van de 10km lopers waren zeker voor het warme weer, waar we ook zondag nog op getrakteerd werden, zeker niet verkeerd. Last but not least nemen we nog een kijkje op de Utrechtse Heuvelrug waar Aniek Honsbeek en Roel de Jong samen met hun partner in crime Nico meededen aan de 36km bij de Devil’s trail. Deze trail gaat door het prachtige gebied bij Leersum en Amerongen. Dat de afvaardiging uit Wassenaar zijn mannetje stond op dit lastige parcours blijkt wel uit de 3e plaats die Aniek wist te behalen bij de dames. 

Zondag aanstaande vindt de 15 van Wassenaar weer plaats en als u al die lopers voorbij ziet komen en u denkt bij u zelf dat wil ik ook! Dan bent u altijd van harte welkom om eens mee te trainen! www.Tri-Team.nl.

Tags

HardlopenLoopevenementenwedstrijdverslagWZK Tri-team
Gerelateerde artikelen
Back To Top