Skip to content
Fotocredit: Florine Bouritius

Dierendag op de Kinderboerderij Wassenaar

Zorg- en Kinderboerderij Wassenaar
6 oktober 20232 minute read

Op zondag 8 oktober viert de Kinderboerderij Werelddierendag. Onze schapen en geiten laten zich dan trakteren op een heerlijk Dierendiner ! Ben jij daar graag bij ? Kom dan om

11 uur zelf zien hoe onze dieren hun eigen feestje vieren. De Zorg- en Kinderboerderij Wassenaar (Rodenburglaan 80) is vrij (en rolstoel-)toegankelijk voor alle kinderen van 0 tot 100 en heeft ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur. Zeg je op Dierendag ook onze cavia’s, konijnen, paarden Reyna en Twizzle en Boris het varken nog gedag ? Of schommel je liever in de speeltuin ? Daarna ontvangen onze zondagse horeca vrijwilligers je graag in Het Bijhuis met een kopje koffie of thee, appeltaart, een tosti of ijsje en een blikje fris. We hopen op een herfstzonnetje, zodat het bovendien goed toeven is op ons gezellige terras.

Ook danken wij de leden van serviceorganisatie Soroptimisten Wassenaar/Voorschoten omdat zij deze zomer, sinds 1 april, de zaterdag opening mogelijk hebben gemaakt. Veel Wassenaarders en (buitenlandse) vakantiegangers wisten de “KiBo” daardoor alle dagen van de week te vinden; op zaterdag werden zij door de Soroptomisten warm welkom geheten !

Vanaf zondag 1 oktober is de Kinderboerderij weer geopend van zondag tot en met vrijdag. Voor de zondag horeca zoeken wij nog vrijwilligers. Heb je zin om ééns per vier weken bezoekers te ontvangen en van een hapje en drankje te voorzien ? En daarmee de zondag opening ook in de toekomst mogelijk te maken ? Mail dan naar: florinebouritius@gmail.com

Tags

DierendagKinderactiviteitWassenaarZorg en Kinderboerderij Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top