Skip to content
Fotocredit: Repair Cafe

11 oktober Repair Café Wassenaar

Repair Cafe
7 oktober 202331 second read

Komende woensdag bent u weer van harte welkom bij het Repair Café Wassenaar. We repareren spullen zoals kleding, klein houtwerk, een lamp, radio/cd-speler, stofzuiger, waterkoker, tuinapparatuur. Geef uw spullen een langer leven, “waardeer het, repareer het”!

U vindt ons van 13.30-16 uur in de zaal van de Vrijwilligerscentrale (VCW), van Heeckerenstraat 2. Uw spullen kunt u afleveren tussen 13.30-14 uur en weer ophalen tussen 15.30-16 uur, of wachten aan de gezellige klantenkoffietafel in onze ruimte. Een vrijwillige bijdrage aan onze kosten (bv E5) wordt gewaardeerd.

Voor vragen kunt u terecht bij de RC coördinator Mechteld Nije, repaircafewassenaar@gmail.com. Ons volgende Café is op 8 november.

Tags

duurzaamheidRepair CafeReparatieWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top