Skip to content

“Af en toe wil ik wel helpen”

Vrijwilligerscentrale Wassenaar
10 oktober 20232 minute read

“Zo af en toe helpen, vind ik prima. Maar ik wil het niet iedere week doen.” “Leuk hoor vrijwilligerswerk, maar dat kan toch niet naast mijn werk en de andere activiteiten die ik doe.” Dat zijn reacties die we soms krijgen. Daarom is het voor organisaties, die de hulp van vrijwilligers hard nodig hebben, belangrijk om met hun tijd mee te gaan. En de huidige tijd vraagt, nee, schreeuw om flexibiliteit. Daar hebben wij nu het antwoord op. Www.wassenaardoet.nl. Dus wil jij je inzetten, maar niet iedere week of ergens aan vast zitten? Lijkt het jou leuk om met een eenmalig event mee te helpen? Neem dan eens een kijkje op WassenaarDoet.nl de site voor flexibel vrijwilligerswerk. Hieronder een greep uit de vacatures.

  • VCW is op zoek naar extra hulp bij het taalcafé. Help anderstaligen met Nederlands spreken.
  • Vrijwilligerscentrale Wassenaar kan extra hulp gebruiken bij de fietsenwerkplaats.
  • De Hartstichting organiseert de 11 strandentocht. Door mee te doen help jij met het krijgen van extra aandacht voor de hartstichting!

Zit er niets voor je tussen? Via de QR code kom je op de website! Dan kan je je ook gelijk aanmelden voor de vrijwilligerspool. Zo kunnen organisaties jou benaderen of je wilt meehelpen met een event. Dat is wel zo handig! Je hebt dan dus direct contact met de organisatie waar je vrijwilligerswerk kan doen.

Tags

VacaturebankVCWVrijwilligerscentrale WassenaarVrijwilligerswerkWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top