Skip to content
Fotocredit: PR

Indian Summer op Witte Hoogt (met video)

Greenwoods Romantisch Hubertus Herfst Fest
11 oktober 20232 minute read

Met volgeladen rijtuigen werd op zondag 8 september op een Indian Summer dag een bezoek aan de buitenplaats de Witte Hoogt gebracht.

Er komt een reportage over de Witte Hoogt in het komende internationale Kerstnummer van het stijlblad Homes & Gardens. De gasten vierden Fall Foliage, het vallen van de bladeren en eerden Hubertus. Het interreligieuze kippenhok, het oud-hollandse koffiehuisje, het Kaapse paviljoen, het boshuis Skovly, de voormalige hertenkamp, de folly van een chalet uit Zermatt, de Afrikaanse hut, de voliere, het Drielandenpunt, de tuin, het bos en de vijvers werden bezocht. Er werd gedeclameerd en het glas geheven.

Na een rijtoer werd op Stoeterij In t Groene Hout het GreenWoods Romantisch Hubertus Herfst Fest verder gevierd. Er werd gewalst op de romantische muziek van de gigantische dansorgels. Ook het Curaçaose Kai Orgel werd gedraaid. Na een hengsten parade van de Falabella paarden, een jachthonden demonstratie en een korte rondleiding werd in de Jachtzaal bij een borrel een Dag in het Jachtveld (Revier) meebeleefd met een programma van Jachthoornmuziek door de aan de Stoeterij verbonden jachthoornblazers. Het programma wordt nog op 15, 22 en 29 oktober herhaald. 

Voor meer info en tickets zie: https://www.gippp.nl/hubertus2023/

Tags

De Witte HoogtHubertus Herfst FestIndian SummerStoeterij in 't Groene HoutVideoWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top