Skip to content
Fotocredit: PR

Tri-Team trailtoppers bedwingen Hoge Veluwe

WZK Tri-Team
11 oktober 20233 minute read

Zondag 08-10-2023 stond bij de lopers van het Tri-Team all star trail Team al maanden met rood omcirkeld in de agenda. De Hoge Veluwe Trail stond voor die dag op het programma en daar werd al maanden reikhalzend naar uitgekeken. Het keiharde trainen in Meyendel moest vandaag beloond worden en vol goede moed begaf het viertal bestaande uit: Monique Bos, Marchel den Haan, Roald van Borsselen en good old Erwin Vermeulen zich naar het Nationaal Park.  Na een bakje koffie werd er gestart voor een schitterende ronde van 21 kilometer door de bossen en over de heide bij Otterloo. Het parcours was pittig met veel stukken mul zand en diverse trappetjes die de benen flink deden branden, maar de vergezichten van de Veluwe deden de pijn snel vergeten.  Hand in hand kwam de groep tenslotte over de finish waar ze de zeer verdiende medaille om gehangen kregen. Onder het genot van een heerlijk koud biertje werden alweer nieuwe plannen gesmeed voor een volgend avontuur.

Fotocredit: PR

In Wassenaar stond een ander loopfestijn op het programma en wel de 15 van Wassenaar. Dit evenement wordt altijd goed bezocht door de leden van het WZK Tri-Team. En ook veel vrijwilligers van de club dragen hun steentje bij om ervoor te zorgen dat het allemaal in goede banen loopt. 2 groepen verdienen het om wat extra in het zonnetje te worden gezet en wel de mensen van de waterposten. Deze zorgen ervoor dat de lopers het broodnodige vocht binnen krijgen dat tijdens het lopen uitgezweet wordt en dus weer aangevuld moet worden.

Met veel plezier volbrengen zij elk jaar deze taak. De 2e club van WZK leden die vrijwillig hun steentje bijdragen zijn de pacers. Deze groep zorgt ervoor, door op een bepaald tempo te lopen, dat de deelnemers de tijd kunnen behalen die ze in gedachten hebben voor de loop begint en enkel en alleen door de pacer te volgen. Ook een mooie taak dus! Mede door de inzet van al deze vrijwilligers werd de 15 van Wassenaar weer een prachtig  evenement waar de gemeente Wassenaar trots op mag zijn.

Heeft u door dit alles ook zin gekregen om eens de hardloopschoenen aan te trekken of loopt u al hard en zoekt u een leuke club om ook nog eens de gezelligheid van een groep te ervaren? Neem dan gerust een kijkje op www.tri-team.nl en kom eens gezellig meetrainen op de dinsdag- of donderdagavond. U bent van harte welkom!

Tags

15 van WassenaarHardlopenTrail teamWassenaarwedstrijdverslagWZK Tri-team
Gerelateerde artikelen
Back To Top