Skip to content
Fotocredit: PR

‘Het Mysterie van Villa Fantoom’ Poppentheater voor jong en oud

Theater Warenar
12 oktober 20232 minute read

Ervaren poppenspeelster Ila van der Pouw komt met haar voorstelling “Het Mysterie van Villa Fantoom” naar Wassenaar. Precies in de Halloween periode, waar de voorstelling mooi bij aansluit voor kinderen (6+) én volwassenen.

‘Villa Fantoom’ doet een beetje denken aan Villa Volta en het posterbeeld heeft iets weg van het oude Spookhuis van de Efteling. De voorstelling gaat dit weekend in première en is over iets meer dan twee weken in Theater Warenar te zien op zondagmiddag 29 oktober om 15.00 uur

In het Mysterie van Villa Fantoom erft Gravin Amélie een villa vol geesten en ander griezelig gebroed. En daar had ze nou niet op gerekend, want Amélie is naar de villa gekomen om een mysterie op te lossen. Het mysterie van Villa Fantoom. Want volgens de legende zou er een schat verborgen zijn…

Het verhaal is geschreven door Rob Bloemkolk, die alle voorstellingen van Ila schrijft. “Het gaat ook over eigenbelang en blijvende vriendschap, dat kan schuren, heel spannend worden en dat is een mooie basis voor een voorstelling.”

Ila van der Pouw maakt de soms bijna levensgrote poppen, waarmee ze de vloer op gaat. Poppen, die kinderen en volwassenen meteen in die andere wereld brengen. “Poppen zijn mijn mede-acteurs. En in de nieuwe voorstelling is er ook een danseres, Noa Janssen. Zij danst de emoties.”

Ila voegt een prachtige nieuwe parel toe aan haar ketting van reeds veertien producties. Het Mysterie van Villa Fantoom gaat op tournee dit seizoen. Ook naar China, want daar is het werk van Ila zeer geliefd. “Daar speel ik in het Engels en vaak met boventiteling in het Chinees. Het Chinese publiek is wel onder mijn huid gaan zitten, het is zo bijzonder, zo vreugdevol.”

Het Mysterie van Villa Fantoom is een komische, spannende en magische griezelvoorstelling voor iedereen vanaf zes jaar en ouder. Kaarten kosten € 10,-

Zondag 29 oktober 2023 – 15.00 uur

Theater Warenar Wassenaar

Kaarten via de website www.warenar.nl/programma

Of aan de kassa op maandag en woensdag tussen 10.00 – 14.00 uur | 070 511 8382

Tags

HerfstvakantieKindervoorstellingPoppentheaterTheater WarenarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top