Skip to content
Fotocredit: De Groene Meent

Nieuwe boomspiegels tijdens het boomspiegelfeest 2023

De Groene Meent
13 oktober 20232 minute read

Twee bomen naast de dierenarts aan de van Zuylen hebben we aangepakt en verschillende bezoekers ontvangen.  Met een enthousiaster groepje hebben we de planten en bollen geplant. Het was soms even zoeken naar een plekje naast de wortels maar het resultaat is 2 groene boomspiegels. 

De Groene Meent had dit jaar 5 pakketten gekregen via de guerrilla gardeners en deze hebben we gedeeld met de wijk vereniging Weteringpark is 1. Zij hebben gezamenlijk al heel veel boomspiegels vergroent in de wijk. Harry Verkleij van Weteringpark 1 kwam langs om de planten in ontvangst te nemen en zal deze aankomende week ook gaan olanten. Ook kwamen er verschillende bezoekers langs die vragen hadden over hun eigen boomspiegel. 

We zijn erg blij met het resultaat. En we willen iedereen oproepen voorzichtig te zijn met alle plantjes die in een boomspiegel staan, klein of groot. Loop of rijd er niet doorheen en zet er niks in wat er niet in hoort. Zo hebben de plantjes alle kans om uit te groeien tot prachtige tuintjes. 

We zijn benieuwd hoeveel boomspiegels er zijn aangepakt deze week en roepen iedereen op hier een foto van te maken en te delen door te mailen naar info@groenemeent.nl of word lid van de facebookgroep adoptiegroen Wassenaar en deel je foto daar. 

Heb je nog een kale boomspiegel in de buurt? Ook nu kun je deze nog omtoveren tot (bloemen)tuintje met planten en bollen. 

Tags

BoomspiegelfeestGroene MeentWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top