Skip to content
Kinderen geven hun kijk op Land van Ons tijdens de open dag in Wassenaar. Fotocredit: Land van Ons

Open Dag bij Land van Ons Perceel Wassenaar trekt ruim 300 bezoekers

Land van Ons
16 oktober 20232 minute read

Op zaterdag 14 oktober opende Land van Ons Perceel in Wassenaar haar poorten voor een Open Dag. Met meer dan 300 bezoekers en een stralende zon was het een dag vol lachende gezichten en enthousiaste ontmoetingen. Betrokken vrijwilligers zorgden voor een warm welkom en tal van activiteiten.

De bezoekers konden genieten van verschillende activiteiten, waaronder rondleidingen, speurtochten en slootje scheppen. Kinderen gaven ons een uniek doorkijkje door hun ogen tijdens de speurtocht. Ze vertelden over hun liefde voor de natuur, het plezier van vissen en het vangen van diertjes uit de sloot. Het was duidelijk dat Land van Ons voor hen een plek is vol ontdekkingen en avonturen.

Voor de natuurliefhebbers was er ook genoeg te beleven. De bezoekers spotten verschillende planten, waaronder bramen, rode bes, jostabes, kruisbes, bamboe, weegbree, sla en beukenbomen. De vogelliefhebbers konden hun hart ophalen bij het zien van meeuwen, reigers, meerkoeten en kraaien. Daarnaast werden prachtige vlinders en libellen bewonderd, naast de fascinerende waterkevers.

Zonder vrijwilligers geen Open Dag. Zij zijn de wij van Land van Ons.  Hun inzet maakt het mogelijk dat Land van Ons een actieve, bloeiende, groene oase is midden in de drukke Randstad. Een mooie inspiratie voor pachter Erwin om samen met hen verder te gaan boeren op WIJdehorst.

Tags

ActiviteitenLand Van OnsOpen DagPerceel WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top