Skip to content
Fotocredit: Wilma Bergveld

Silhouet-stemmers bedankt!

Fotowerkgroep Silhouet
17 oktober 20232 minute read

Fotowerkgroep Silhouet deed dit jaar mee met de actie Clubsupport van de Rabobank. Afgelopen weekend werd duidelijk dat Silhouet hierdoor € 250,= ontvangt. Dit is voor de fotowerkgroep een heel mooi bedrag.

De financiële middelen zijn bedoeld om de bestaande activiteiten (verder) uit te breiden. En daar zal, vanzelfsprekend, actief op worden ingezet.

Heel veel dank aan degenen, die hun stem op ons hebben uitgebracht. En natuurlijk aan de Rabobank, die deze actie organiseert. Silhouet wil zeker ook volgend jaar weer mee doen en dan te gaan voor nog meer stemmen.

Fotowerkgroep Silhouet bestaat in Wassenaar al vele tientallen jaren. De leden delen een passie voor fotograferen. Doe je mee? Verdiep bij ons je technische kennis. Of verken een ander genre van fotografie. Bij Silhouet komen wisselend thema’s aan bod zoals landschapsfotografie, portretfotografie, straatfotografie, stillevens en tabletop. Leden bepalen het programma! De clubavonden zijn doorgaans in de Kinderboerderij, maar de leden gaan er ook graag op uit om samen op locatie te fotograferen. 

Bij Silhouet is iedereen van elke leeftijd, van jong tot oud, van harte welkom. Natuurlijk is het leuk om een mooi en nieuw fototoestel te hebben. Maar ook met een kleiner of ouder exemplaar of met een mobieltje kun je mooie en interessante foto’s maken. Het gaat verder dan techniek. Goed kijken is een heel belangrijke eigenschap voor een fotograaf.

Nieuwsgierig? Laat je inspireren. Kom dan vrijblijvend naar een clubavond en maak kennis met de leden van Silhouet. De clubavonden zijn op woensdagavond, één maal per 14 dagen in de Kinderboerderij aan de Rodenburglaan 80 vanaf 20.00 uur. Vragen? Bel voorzitter Johan Hallo op 06-53351044 of stuur ’n e-mail naar Erika Bruder (e-mailadres eebruder@xs4all.nl).  Meer zien? Bekijk de foto’s van Silhouet en het jaarprogramma op  https://www.silhouet-wassenaar.nl

Tags

chequeClubsupportFotowerkgroep SilhouetRabobankWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top