Skip to content
Fotocredit: PR

Van 50 naar 42 naar 10; Het Tri-Team doet het!

WZK Tri-Team
19 oktober 20232 minute read

Het weekend van 14 en 15 oktober was weer een loopweekend om niet te vergeten voor het WZK Tri-Team.

Pieter den Edel en Marc van de Kaa na het volbrengen van de 50 km ultra trail. Fotocredit: PR

Het startschot werd gegeven in het Drentse Gasselte, Pieter den Edel en Marc van de Kaa gingen daar op weg om 50 km af te leggen tijdens de Indian Summer Ultra trail. Na maanden van training bij nacht en ontij, door weer en wind kon er eindelijk gelopen worden door de schitterende natuur van het Drouwenerveld en de schaapskooi van Balloo. Pieter en Marc slaagden met vlag en wimpel voor hun uitdaging en kwamen beiden stralend over de finish en kunnen tevreden terugkijken op deze prestatie.

Het altijd in de weer zijnde stel van de club, Aniek Honsbeek en Roel de Jong, waren te vinden in België alwaar zij meededen aan de marathon van Brugge. Het eerste deel was door de prachtige oude stad van Brugge en dat was 100% genieten, na 21 km bogen de lopers van de halve marathon af en werd het stil op het parcours, wat inmiddels aanbeland was in de buitengebieden van de stad. Dan begint het psychische deel van de marathon, een element wat een marathon tot een marathon maak. Maar beide lopers waren in staat om ook deze uitdaging te tackelen en kwamen in de bruisende binnenstad met een mooie tijd over de finish

Ook in Amsterdam stonden 2 leden aan de start van de marathon. Ronald Sijsenaar en Andy  Heaton moesten de 42 km zien te slechten in niet al te beste weersomstandigheden. Andy liep de marathon uit en Ronald moest hem helaas na 28km staken. De marathon is keihard voor een ieder en er valt niet mee te spotten, dus het was een wijze beslissing, en zoals Ronald opmerkte; er komt altijd weer een volgende….

Daphne den Edel stond zondagmorgen, na lang blessureleed, aan de start in Leiden. Daar werd de Bockenloop gehouden. Een gezellige 10km wedstrijd waar meedoen belangrijker is dan winnen. De route bracht de lopers via de Vlietzijde naar de Vlietlanden en zo weer terug naar Leiden, waar Daphne blij over de finish kwam en terug kon kijken op een geslaagde comeback.

Dat maakte een einde aan weer een schitterend hardloopweekend voor het WZK Tri-Team en haar leden.  Kijk ook eens op www.tri-team.nl en train gezellig mee!

Tags

HardlopenWassenaarWedstrijdenwedstrijdverslagWZK Tri-team
Gerelateerde artikelen
Back To Top