Skip to content
Fotocredit: PR

Sponsor in de Spotlight: Alex van der Valk

Carl Verburg
21 oktober 20232 minute read

Voor de Sponsor in de Spotlight is Carl Verburg deze keer langs geweest bij Alex van der Valk van Hotel Van der Valk Wassenaar met een mooie Herfstmand van Tuincentrum de Bosrand.

Fotocredit: PR

1. Wat heeft u ertoe gebracht om sponsor te worden van onze voetbalvereniging? Wat trekt u aan in de wereld van het voetbal?

Sport en vitalitiet vinden wij heel belangrijk, zeker voor kinderen. Ik zelf heb niet heel veel met voetbal, maar mijn twee zoons doen aan peutervoetbal en misschien gaan ze straks wel bij Blauw-Zwart voetballen.

2. Kunt u ons vertellen welke rol sponsoring speelt in uw bedrijfsfilosofie?

Als familiebedrijf hebben we een lange termijn visie en zijn ons bewust van onze rol in de gemeenschap. We zijn veel met duurzaamheid bezig en daar hoort ook maatschappelijke betrokkenheid bij. 

3. Heeft de sponsoring van onze voetbalvereniging bijgedragen aan een stukje groei & ontwikkeling van uw bedrijf? Heeft u specifieke voorbeelden van successen die u wilt delen? 

In juni van dit jaar is de Business Club van Blauw-Zwart bij ons langsgekomen om ons vernieuwde bedrijf te leren kennen. Daar zijn leuke contacten gelegd met potientiele boekers die ons hopelijk weten te vinden als we straks weer volledig open zijn.

4. Welke voordelen heeft uw bedrijf ervaren door middel van sponsoring, zowel op het gebied van naamsbekendheid als klantbetrokkenheid? 

Sponsoring brengt ons onder andere onder de aandacht bij de Wassenaarse jeugd. Dit zijn potentiele hulpkrachten die ons team goed kunnen versterken. Bij deze de oproep, want we kunnen nog een paar handjes gebruiken!

5. Ten slotte, wat zou u willen zeggen tegen andere bedrijven die overwegen om sponsor te worden van een sportvereniging? Heeft u advies of tips voor hen? 

Doen! De verenigingen hebben het hard nodig en zijn heel belangrijk voor de samenleving. Het is leuk als je persoonlijk iets met een club hebt maar denk ook na over bij welke doelgroep je onder de aandacht wilt komen en waa dit het beste kan. 

Tags

Blauw ZwartHotel Van der Valk WassenaarSponsorSponsor in de spotlightVoetbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top