Skip to content
Fotocredit: PR

GLOW in the dark kindermiddag

Glow Wassenaar
25 oktober 202353 second read

Vind je het leuk en spannend in het donker? Of ben je toch een beetje bang? Het maakt allemaal niks uit bij de GLOW in the dark kindermiddag! Een te gekke middag met gezelligheid, creativiteit en mooie lessen over het thema Licht. Licht in de vorm van wat je voor iemand kunt betekenen die het moeilijk heeft. Door andere mensen te helpen en vriendelijk te zijn. Of door zelf geholpen te worden als je het even niet meer ziet zitten. Ook Jezus wil ons Licht zijn als we bang zijn of verdrietig en je mag altijd bij Hem komen. Daar leren we je graag meer over!

De kindermiddag wordt georganiseerd op zondagmiddag 29 oktober as. van 15.00u – 17.00u in het Deijlerhuis.

Zit je in groep 3, 4, 5, 6, 7 of 8? Geef je snel op! Inschrijven kan tot 27 oktober as.
Vind het aanmeldformulier op facebook.com/glowwassenaar of mail naar glowwassenaar@gmail.com.

GLOW is een initiatief van enthousiaste ouders die activiteiten voor kinderen organiseren waar geloof, liefde en ontmoeting centraal staat. Bij GLOW is elk kind welkom, worden vriendschappen gebouwd en hebben we plezier.

Tags

Glow in the darkGlow WassenaarKinderactiviteitKindermiddagThema LichtWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top