Skip to content
Fotocredit: PR

Halloween in het centrum en op de Puur Natuurmarkt!

Centrummanagement/Winkels in Wassenaar
26 oktober 20232 minute read

Zaterdag 28 oktober staat het centrum van Wassenaar in het teken van Halloween. Vanaf 12:00 uur komt de bekende Griezelband griezelig goede gezelligheid brengen. De voetjes mogen van de vloer en je kunt natuurlijk in je Halloween outfit met ze op de foto! De kids worden verder allemaal getrakteerd op heerlijke heksenspinsels (suikerspin), gele rattenkeutels (popcorn) en er is een knutsel workshop.

Fotocredit: PR

Wie doet er mee met de Halloween Etalage Speurtocht? Haal een Halloween flyer op bij de meeste winkels in het centrum. Op de achterkant van deze flyer staan de vragen van de speurtocht. Wanneer deze compleet ingevuld is, kan hij ingeleverd worden in de wedstrijdbus in de Bibliotheek. Daar ontvang je dan iets lekkers om van te griezelen! Meedoen kan t/m maandag 30 oktober.

Ook zullen de kramen van de Puur Natuurmarkt worden opgevrolijkt met oranje pompoenen. Naast de vertrouwde kramen met lokale jams, taarten en gevulde broden zijn er ook kramen met keramiek en kaarten voor de feestdagen. Wat dacht je van zelfgemaakte sieraden, hoeden en (beelden)kunst? Je vindt op de markt ook Franse, Italiaanse en Griekse delicatessen. Neem de tijd en kijk op je gemak rond. Voor jong en oud, die na de speurtocht langs de etalages zin hebben in iets lekkers is er in het centrum voor elk wat wils. Kom dus zaterdag met de hele familie naar het centrum om heerlijk rond te neuzen en te genieten van een mooie markt met muziek van de Griezelband en diverse kids activiteiten!

De activiteiten worden aangeboden door Stichting Centrum Management. Jij komt toch ook?!

Tags

Activiteiten in het centrumHalloweenPuur Natuur MarktWassenaarWinkelen in Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top