Skip to content
Fotocredit: Mimicri

Mimicri speelt…Alan Ayckbourn: “Droom van een vrouw”

Hans van Amsterdam
27 oktober 20232 minute read

Suzan, de vrouw des huizes, is niet meer zo gelukkig in haar huwelijk. Om daaraan te ontsnappen heeft ze voor zichzelf een eigen droomgezinnetje gecreëerd. Als zij bij tuinwerkzaamheden per ongeluk op een hark gaat staan verliest ze haar bewustzijn. Als ze weer bijkomt blijkt de scheiding tussen droom en werkelijkheid wat vervaagd. Gaande het stuk gaan beide werelden steeds meer in elkaar over.

Zie hier in het kort het stuk waar Mimicri over een maand de bühne mee op gaat. Vijf vrouwen en drie mannen hebben de afgelopen maanden hard gewerkt onder de enthousiasmerende regie van Marja Trumpi. Een regisseur die in het verleden al meermalen haar kunde heeft vertoond.  Er is hard gewerkt aan tekstkennis en vervolgens aan de combinatie van tekst en handelen. Als het er voor de buitenwereld uitziet als vanzelfsprekend en natuurlijk dan weten wij spelers dat we het goed gedaan hebben.  Uiteraard wil het oog ook wat, dus er is gezorgd voor een passend decor door onze vaste decorbouwers Hans en Jacques. U hebt een eerste klas zicht op de tuin van het echtpaar Suzan en Fred. Dit zicht wordt mede mogelijk gemaakt door de voortreffelijke belichting van Marco

Inmiddels is de kaartverkoop gestart en zijn de eerste plekken in het theater reeds gevuld. Als u deze keer niet achter het net wilt vissen moet u zich melden via de website www.mimicri.nl  of telefonisch 070 – 5179218. De gehele cast hoopt van ganser harte u op één van beide avonden in het theater te mogen begroeten.

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 november in ons thuistheater Warenar.

Tags

Alan AyckbournMimicriTheater WarenarToneelverenigingvoorstellingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top