Skip to content
De Oostdorp Fright Night. Fotocredit: Herman van der Woude

Geslaagde Oostdorp Fright Night. Ook Halloween-sfeer in het centrum en Filmhuis Wassenaar

28 oktober 20232 minute read

Elk jaar rond Halloween staat de wijk Oostdorp op zijn kop. Alle duistere gedaantes komen die dag uit hun schuilplaats. Ook gisteravond was een avond om niet te vergeten….

Deelnemers droegen polsbandjes van Silvia’s feestwinkel in de Langstraat zodat zij zichtbaar waren voor de organisatie en de deelnemende huizen. Het evenement was snel uitverkocht.

Degenen die de Halloween-sfeer nog even willen vasthouden moet vanmiddag naar het centrum van Wassenaar. Daar staan een paar leuke Halloween activiteiten op het programma tussen 12.00 en 16.00 uur. De traditionele grote Griezelband komt griezelig goede gezelligheid brengen. De voetjes mogen van de vloer en je kunt natuurlijk in je Halloween outfit met ze op de foto! De kids worden deze zaterdag vanuit een leuk standje allemaal getrakteerd op heerlijke heksenspinsels (suikerspin) en gele rattenkeutels (popcorn). Ook is er een knutsel workshop.

Verder vertoont Filmhuis Wassenaar ook morgen, zondag 29 oktober, om 12.30 uur de film De gebroeders Schimm. Deze familiefilm is geschikt voor iedereen vanaf 9 jaar en is Nederlands gesproken. In deze spannende film volgen we Lilith, die naar een internaat gestuurd wordt. Al snel komt ze erachter dat al haar nieuwe vrienden worden achtervolgd door mysterieuze kleine zwarte schaduwen. Ze gaat op zoek naar antwoorden en komt in contact met de gebroeders Schimm, twee professionele spokenjagers. Koop je tickets via bijgaande link en kom lekker griezelen! https://tickets.obvw.nl/agenda.php?eventtype=2

Vandaag kun je tot 17.00 uur ook de Puur Natuurmarkt in het centrum bezoeken. Jij komt toch ook?! Kom je verkleed?! Dat hoort er natuurlijk helemaal bij met Halloween 😉

Bron: Winkels in Wassenaar

Tags

CentrumFilmhuis WassenaarGriezelbandHalloweenOostdorp FrightnightWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top