Skip to content
Fotocredit: Protestantse Gemeente Wassenaar

Gedachtenisdienst op zondag 5 november

Protestantse Gemeente Wassenaar
30 oktober 202341 second read

In deze viering gedenken wij onze dierbaren, die ons korter of langer geleden zijn ontvallen. Bij binnenkomst kunnen de kerkbezoekers een waxinelichtje aansteken voor iemand, waaraan ze speciaal willen denken. Voor degenen, die ons in het afgelopen kerkelijk jaar zijn ontvallen, worden bij het opnoemen van de namen grote kaarsen aangestoken, die de nabestaanden na afloop van de kerkdienst mee naar huis kunnen nemen.

Tevens worden bij het verlaten van de kerk witte rozen uitgereikt, die op de begraafplaats kunnen worden neergelegd op het graf van een dierbare, of mee naar huis kunnen worden genomen om bij een fotolijstje te zetten. Na de viering is er koffiedrinken om elkaar persoonlijk te kunnen ontmoeten.  

Locatie: Dorpskerk Wassenaar aan het Plein 3 in Wassenaar

Vocaal Sextet Voicemade uit Leipzig  zingt Exequien van Heinrich Schütz

Protestantse Gemeente Wassenaar

Tags

GedachtenisdienstProtestantse Gemeente WassenaarVocaal Sextet VoicemadeWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top