Skip to content
Fotocredit: SMOW

SMOW zoekt een creatieve vrijwilliger

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar
30 oktober 202337 second read

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar biedt in drie ontmoetingscentra (de Oosthof, de Peppel en de Plataan) verschillende activiteiten aan. Deze activiteiten, bewegen, koken, creatief, worden begeleid door een docent. Om de docent te ondersteunen zoeken we creatieve vrijwilligers die willen helpen bij deze activiteiten.

In het eerste kwartaal van 2024 bieden we 2x per maand een workshop aan. Als vrijwilliger mag je gratis aan deze activiteit deelnemen. Daarnaast vragen we van je, of je de host van deze activiteit wilt zijn. Dit betekent, dat je de gasten verwelkomt, koffie/thee zet en andere werkzaamheden uitvoert.

Lijkt het je leuk om deze vrijwilligersfunctie te vervullen neem dan contact op met Remke van Rooden, sociaal werker op r.vanrooden@smowassenaar.nl of op werkdagen tussen 10.00 – 14.00 uur op 070-511.22.26.

Tags

OproepSMOWStichting Maatschappelijke Ondersteuning WassenaarVrijwilliger gezochtWassenaarWorkshops
Gerelateerde artikelen
Rijbewijskeuringen CBR In Wassenaar
Back To Top