Skip to content
Fotocredit: PR

3 en 4 november Wassenaarse zwerfvuilopruimactie

Wilco van Doorn
1 november 202336 second read

Op vrijdag 3 en zaterdag 4 november organiseren we voor de tweede keer in het kader van de Nationale Klimaatweek een zwerfvuilopruimactie voor alle straten in Wassenaar. Wil jij – net als alle ruim 50 vrijwilligers van de Wassenaarse Berm Brigade – zorgen dat Wassenaarse bermen en straten ontdaan worden van blikjes, fastfood verpakkingen, mondkapjes, zakdoeken, sigarettenpeuken en andere rommel?

Steek de handen uit de mouwen tijdens de Nationale Klimaatweek en verzamel alle zwerfvuil die je kunt vinden, ook als je je hond uit laat! Stuur een foto naar KlimaatburgemeesterWassenaar@gmail.com of bied het aan op vrijdag 3 en zaterdag 4 november bij de Deijlertuin, Hofcampweg in Wassenaar. Op die manier dragen we allemaal een steentje bij aan het schoner maken van Wassenaar. 

Tags

Nationale KlimaatweekOpruimactieWassenaarWassenaarse BermbrigadeZwerfvuil
Gerelateerde artikelen
Back To Top