Skip to content
Fotocredit: PR

De GLOW kindermiddag was weer een feest!

Glow Wassenaar
2 november 20232 minute read

Wat een geweldig feest was de GLOW in the dark kindermiddag! Afgelopen zondagmiddag stond het thema Licht centraal en hebben ruim 60 kinderen een onvergetelijke middag gehad. Een aantal meiden had een leuke dans ingestudeerd op het lied Licht, van Make Some Noise Kids, en alle kinderen dansten mee. Er was een toneelstukje over licht in het donker en hoe je zelf een licht kunt zijn voor de mensen om je heen.

Kinderen schreven op dat zij een licht willen zijn door vriendelijk te zijn, anderen te helpen, niet te pesten en eten voor iemand te koken.  Er werd verteld dat Jezus ons Licht wil zijn als we bang zijn of verdrietig. Hij wil ons helpen en dicht bij ons zijn. Verder was er een spannende battle wie de langste slinger van glow-sticks kon maken! En het winnende groepje heeft een mooie prijs gewonnen. Het hoogte punt was het maken van glow in the dark slijm!

Lijm, lenzenvloeistof, poeder en roeren maar. Enthousiast gingen de kinderen aan de slag! De slijm mocht mee naar huis in een mooi, doorzichtig potje. Als het donker is geeft het slijm licht, zo kunnen de kinderen terugdenken aan de boodschap dat ze nooit alleen zijn en de Here Jezus dicht bij hen is. Kortom, een middag vol plezier, gezelligheid en een mooie boodschap.

Tags

Glow in the darkGlow WassenaarThema LichtWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top