Skip to content
Archieffoto. Fotocredit: SMOW

Themacafé Mantelzorg op 15 november

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar
2 november 202337 second read

Als mantelzorger heb je het erg druk met de zorg voor een ander. Daarnaast heb je geen tijd over om het zorglandschap te ontdekken en de regelgevingen uit te pluizen. Een mantelzorgmakelaar kent de verschillende wetten en vergoedingen en weet hoe je hulp kunt aanvragen en regelt deze hulp. Vaak wordt een mantelzorgmakelaar vergoed door de zorgverzekering. Daarover krijg je uitleg tijdens dit themacafé.

Op woensdag 15 november wordt het derde thema café van dit jaar gehouden met het onderwerp: “Mantelzorgmakelaar”. Tijdens deze avond zal Frederieke van Os ons vertellen over haar werkzaamheden als mantelzorgmakelaar.

Waar: Het Heeckerenhuis, Van Heeckerenstraat 2 Wassenaar
Wanneer: Woensdag 15 november

Tijd: 19.00 – 20.00 uur

Aanmelden kan bij Monique de Ruiter, consulent Mantelzorg door te bellen of mailen naar SMOW: 070-511 2226 of info@smowassenaar.nl.

Tags

Frederieke van OsMantelzorgcafeSMOWStichting Maatschappelijke Ondersteuning WassenaarThemacafeWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top