Skip to content
Fotocredit: Herman van der Woude

Donovan Wisse blijft wereldkampioen

6 november 202352 second read

Kickbokser Donovan Wisse heeft afgelopen zaterdagavond met succes zijn wereldtitel in het middengewicht weten te behouden door een overwinning op Michael Boapeah te behalen.

In een ware titanenstrijd die maar liefst vijf rondes duurde, streden Wisse en zijn tegenstander, de Ghanese Boapeah, met alles wat ze in zich hadden. De jonge kickbokser Wisse traint bij Kickboxing Fearless in de Schoolstraat in Wassenaar. Hij maakte uitgebreid gebruik van zijn knieën als dodelijk wapen en zette gedurende de eerste drie rondes voortdurend druk. Zijn doorzettingsvermogen en vastberadenheid waren bewonderenswaardig.

Titelverdediger Wisse rook bloed in de vierde ronde, nadat hij erin slaagde de neus van Boapeah flink te beschadigen. De Surinaamse vechter deelde krachtige trappen uit en toonde opnieuw zijn indrukwekkende ervaring en diverse vechttechnieken. Na een reeks rake klappen tegen het hoofd van zijn tegenstander zakte Boapeah in de vijfde ronde in elkaar en kreeg hij acht tellen om weer op te staan. Hoewel hij tot het einde van het gevecht volhardde, wees de jury Wisse aan als de winnaar van het gevecht.

Bron: Omroep West

Tags

Donovan WisseKickboksenKickboxing FearlessWassenaarWereldkampioen
Gerelateerde artikelen
Back To Top