Skip to content

Welke vrijwilliger wil jij in de bloemen zetten?

Vrijwilligerscentrale Wassenaar
7 november 202343 second read

Ken jij die fantastische vrijwilliger die zich altijd inzet door wind en weer? Waar geen vraag teveel is? Wie zou jij graag een extra compliment willen geven voor zijn inzet en motivatie? Laat het ons dan weten! Wij zijn op zoek naar die vrijwilligers en zetten hen extra in het zonnetje op 7 december!

Mail de naam van jouw vrijwilliger en waarom hij of zij die bos bloemen verdiend! Wij verloten maar liefst 25 bossen bloemen. Via onze website www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl kan je jouw vrijwilliger aanmelden. Aanmelden kan tot en met 27 november!

Op 11 november van 10.00 tot 13.00 uur organiseert de Vrijwilligerscentrale Wassenaar de kledingmarkt voor mensen met een kleine beurs. Winterjassen, kinderkleding, warme truien en nog veel meer! Vul jouw eigen big shopper voor slechts € 2,- ! Locatie VCW ruimte in het Van Heeckerenhuis. Van Heeckerenstraat 2 in Wassenaar.

Vrijwilligerscentrale Wassenaar| www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl | Van Heeckerenstraat 2 Wassenaar | info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl | 070 5113133

Tags

KledingmarktVCWVrijwilligers in de bloemen zettenVrijwilligerscentrale WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top