Skip to content
Fotocredit: PR

Tri-Team volop in beweging

WZK Tri-Team
8 november 20233 minute read

We gaan dit keer, om te beginnen, terug naar de Amsterdam marathon die enkele weken geleden op het programma stond. Door al het hardloopgeweld, was deze loop wat onderbelicht gebleven. Twee van onze lopers hebben in de hoofdstad een mooie prestatie neergezet. En, dat mag niet onvermeld blijven. Bij deze willen wij Linda en Barry een dikke pluim geven! Met zeer slechte omstandigheden gefinished op de halve en kwart marathon. Chapeau!

Op 26 oktober werd om 17.00 uur het startschot gegeven voor de 24-uurs wandel TK-Challenge te Leiden, waar geld werd opgehaald voor een goed doel. Marc van de Kaa is niet vies van een uitdaging en was, na zijn Ultra lopen, benieuwd of hij ook kon Ultra wandelen. Hij was dan ook bij het eerste startschot aanwezig. Hij sloot de challenge af met 60 km op de teller op 27 oktober 17.00 uur.

Tineke Haitsma. Fotocredit: PR

29 oktober stond in Schoorl Robin van der Vleuten aan de start van de Schoorlse Duinentrail. Een prachtig, maar loodzwaar parcours; voornamelijk bestaand uit zand, zand en nog meer zand. Ook werd hij getrakteerd op regen en hagelbuien en moesten er ook nog eens 780 hoogtemeters overwonnen worden. Met uiteindelijk een 11e  plaats, kan Robin niet anders dan tevreden terugkijken op dit mooie evenement.

Van Schoorl gaan we naar Terschelling, waar afgelopen zondag de Berenloop is gehouden. Tineke Haitsma is op het Friese Waddeneiland in haar natuurlijke habitat en ze ontbrak dit jaar dan ook niet op de startlijst. Het weer was erg slecht toen de deelnemers weggeschoten werden voor een loop over diverse afstanden door de dorpjes, de duinen en natuurlijk het strand van Terschelling. Dat voor Tineke een beetje slecht weer geen belemmering is, bleek uit de prachtige tijd waarmee ze over de finish kwam.

Ook is zondag het bekende Z&Z circuit weer van start gegaan en wel met de Zilveren Turfloop in Mijdrecht. Een mooie groep bestaande uit: Erwin, Benjamin, Fleur, Lisa, Maarten en Angelique zorgden ervoor dat het WZK Tri-Team weer duidelijk aanwezig was. Net zoals op Terschelling stond er ook in Mijdrecht veel wind en kwam de regen met bakken uit de lucht vallen. Het parcours dat door de polder en via de randen van de Utrechtse gemeente liep lag onbeschut zodat er keihard gewerkt moest worden. Dat dit voor de Tri-Team’ers geen probleem is  bleek wel uit de mooie tijden die door een ieder werden neergezet.

En daarmee kwam er weer een einde aan een mooi loopweekend voor de leden van het WZK Tri-Team. Kom gerust eens een kijkje nemen of train eens mee. Zo ervaart u de gezelligheid van het lopen in een groep en u verbetert ook nog eens de conditie! Kijk op www.tri-team.nl voor meer info.

Tags

HardlopenWassenaarWedstrijdsverslagWZK Tri-team
Gerelateerde artikelen
Back To Top