Skip to content
Fotocredit: PR

Zondag 12 november Jeugddienst Messiaskerk ‘In Faith or Fear?’

Protestantse Gemeente Wassenaar
8 november 202336 second read

De gebeurtenissen in de wereld geven op dit moment weinig reden tot optimisme. Heel wat jongeren en ouderen maken zich zorgen over de oorlogen, klimaatproblemen, sociale ongelijkheid etcetera. De vraag is: hoe ga je daar mee om? Leef je in angst om alles wat er gebeuren kan of geeft het geloof ons reden tot hoop? En wat is dan hoop? Optimistisch zijn tegen beter weten in? Of geeft ‘hoop’ ons een dieper en rijker perspectief op wat er in de wereld gebeurt en wat daarin van ons wordt gevraagd?

De band is al druk aan het repeteren. Er is kindernevendienst. En het wordt een interactieve dienst waar je vrolijk en hoopvol van thuiskomt.

Kortom, tot zondag in de Messiaskerk!

ds. Esther de Paauw

Tags

JeugddienstMessiaskerkProtestantse Gemeente WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top