Skip to content

CDA Wassenaar: Wassenaar kleurt CDA Groen met “Groene Golf”   (Langstraat – 11 november 13u)

9 november 20232 minute read

Op zaterdag 11 november om 13u komen Marnix van Rij, onze Staatsecretaris van Financiën, voormalig wethouder en oud dorpsgenoot, Derk Boswijk Tweede Kamerlid voor het CDA en andere landelijke CDA kandidaten als een “Groene Golf” door ons dorpscentrum!

Samen met onze Wassenaarse CDA fractie en onze leden zullen zij, gekleed in het CDA groen, middenin de Langstraat (ter hoogte van de Dunea pomp) ontvangen worden. Om daarna verder te gaan door de Langstraat om met onze dorpsgenoten te spreken. De landelijke verkiezingen zijn al op woensdag 22 november.

De “Groene Golf” gaat door de regio en doet ook Voorschoten, Leiden, Leiderdorp, Zoeterwoude en Oegstgeest aan.

Alle Wassenaarse inwoners zijn van harte welkom om kennis te maken met onze CDA kandidaten en erbij aanwezig te zijn. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen aan zowel de landelijke kandidaten als aan onze lokale CDA fractie.

Fractievoorzitter Saskia Ettema-Walkate: “we zijn verheugd en voelen ons vereerd dat de landelijke kandidaten ons dorp aandoen. Zeker ook omdat wij als dorp dichtbij Den Haag zitten en wij onze vertegenwoordigers willen meegeven wat hier in de buurgemeente leeft. Het is belangrijk dat zij op de hoogte zijn van de onderwerpen die onze speciale aandacht hebben en waar wij ons sterk voor maken in Wassenaar de komende jaren.”

Waar staat het CDA voor? Fatsoen. We hebben oog voor jongeren en starters, net als het CDA in Wassenaar. We zorgen voor betaalbare woningen. We staan voor gezinnen. En we zorgen goed voor onze ouderen. Zij hebben veel betekend voor onze samenleving en wij behandelen hen met respect. Fatsoen en respect zijn sleutelwoorden. Zowel landelijk als voor de Wassenaarse CDA fractie. Toevallig is het deze week “De Week van Respect”. Waarden en normen willen wij koesteren. Onze landelijke lijsttrekker Henri Bontebal staat voor fatsoen en respect. Net als de Wassenaarse fractie. Het is de basis van een sterke samenleving. Begrip hebben voor elkaar, want iedereen telt!   

Waar kunt u het CDA vinden?

De Wassenaarse CDA fractie zal zowel op zaterdag 11 november als op zaterdag 18 november met een kraam in de Langstraat staan. Samen met elkaar voeren wij campagne en spreken wij graag met alle inwoners van Wassenaar. Komt u ook?

CDA Wassenaar – Wassenaar (cda.nl) en CDA landelijk – www.cda.nl

Contact – settema@wassenaar.nl severard@wassenaar.nl rbeerepoot@wassenaar.nl

Tags

CampagneCDAGemeenteraadIngezondenTweede kamerverkiezingenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top