Skip to content
Fotocredit: PR

Natte Nationale Klimaatweek in Wassenaar

Sven Kramer, Wilco van Doorn - Klimaatburgemeesters van Wassenaar
10 november 20232 minute read

Wij kijken met plezier terug op de Nationale Klimaatweek. Als Klimaatburgemeesters, Sven Kramer en Wilco van Doorn, samen met wethouder Koetsier, hebben we de klimaatvlag gehesen om deze week af te trappen. Een week vol inspiratie en actie voor een duurzamere toekomst, en we willen graag iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het succes van dit evenement.

Tijdens de Klimaatweek waren meerdere activiteiten georganiseerd die de betrokkenheid van onze gemeenschap bij het milieu benadrukken. De Wassenaarse zwerfvuilopruimdagen brachten meerdere Wassenaarders samen om ons dorp schoner te maken. De “Fiets naar je sport dag” bevorderde een gezonde en milieuvriendelijke manier van reizen. De Duurzame Huizenroute bood inzicht in energiebesparing en op hun website kan je leren hoe anderen hun huis hebben verduurzaamd. Een speciaal woord van dank gaat ook uit naar de gemeente Wassenaar en De Wassenaarse Krant, die het mogelijk maakten om een extra katern aan deze belangrijke zaak te wijden.

We werden geconfronteerd met uitdagingen, zoals het onvoorspelbare weer, dat de elektrische deelautoactie en de natuurwerkdag verhinderde. Maar we geven niet op! Komend weekend kunt u alsnog meewerken in de natuur van Lentevreugd en duurzaam cadeaus kopen bij de Recycle Sint. We hopen op beter weer.

Als klimaatburgemeesters blijven we openstaan voor duurzame suggesties. Samen kunnen we Wassenaar nog groener maken en een positieve impact hebben op ons klimaat. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via klimaatburgemeesterwassenaar@gmail.com als je suggesties hebt voor het komende jaar.

Met duurzame groet, 

Sven Kramer, Wilco van Doorn

Klimaatburgemeesters van Wassenaar

Tags

ActiviteitenKlimaatburgemeestersNationale KlimaatweekTerugblikWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top