Skip to content
Fotocredit: PR

Kennisdag Engelse landschapsstijl

De Groene Motor
11 november 202355 second read

De tuininrichting kent verschillende historische stijlen. Stijlen met specifieke kenmerken. Nu de bomen hun bladeren laten vallen, worden de structuren van landgoederen, buitenplaatsen, parken en tuinen nog beter zichtbaar. Het moment voor een kennisdag met als thema de (Engelse) Landschapsstijl.

Fotocredit: PR

Donderdag 23 november zijn we te gast bij Stichting het Zuid-Hollands Landschap. Je gaat mee op reis door bos en park rond Huys te Warmont. Ontdek waarom grondeigenaren zo dol waren op deze tuin- en landschapsstijl en welke kenmerken er op de buitenplaats te vinden zijn. Na een lezing over de Landschapsstijl en haar geschiedenis, wandelen we na de pauze door tuin en park om op zoek te gaan naar de specifieke stijlkenmerken. Natuurlijk met mooie verhalen over deze historische buitenplaats.

Ben je vrijwilliger in groen erfgoed, geïnteresseerd in tuin- en landschapsinrichting of de Landschapsstijl in het bijzonder? Neem dan deel aan deze interessante dag en meld je aan via het platform ZelfDoen: www.zelfdoeninzh.nl/agenda.

Wanneer?

Donderdag 23 november van 10.30 tot 14.00 uur

Voor koffie en thee en iets lekkers wordt gezorgd, wel zelf lunch meenemen.


Waar?

Huys te Warmont, Herenweg 52, 2361 EP Warmond

Tags

De Groene MotorEngelse landschapsstijlKennisdagWarmondZuid-Hollands Landschap
Gerelateerde artikelen
Back To Top