Skip to content

Legendenmiddag in het Katwijks Museum: boekpresentatie met legenden uit Katwijk, Wassenaar en Noordwijk

Katwijks Museum
11 november 202357 second read

Kom kijken op 18 november in het Katwijks Museum! Dan lanceren de auteurs van het collectief Nimisa Publishing House de bundel ‘Legenden langs de kust’, een prachtige serie hervertellingen van mythes uit Katwijk, Wassenaar en Noordwijk. Ooit weleens een brandezijgertje tegengekomen? Of van de schat van de General Barker gehoord? En wat is er toch met het dorpje Berckhey gebeurd?

Naast de lancering van het boek is er van alles te doen zoals presentaties over legenden uit de kuststreek. Verschillende auteurs zullen over ‘hun’ legende vertellen op plekken in het museum. Natuurlijk zal er ook gelegenheid zijn om het boek aan te schaffen en een praatje te maken met de schrijvers en de legenden-experts van het museum. Het evenement begint om 14u, in het Katwijks museum met een doorlopende toegang (entreeprijs gelijk aan de normale museumtoegang). Geïnteresseerd in de bundel, maar niet in de gelegenheid om te komen? Het boek is tevens verkrijgbaar bij alle boekhandels in de buurt, in het museum en ook online. Mythe, volksverhaal of overlevering: ontdek alle parels in de verhalenbundel ‘Legenden langs de kust’.

Voor de presentatie kunt u zich inschrijven via de website: www.katwijksmuseum.nl

Tags

BoekpresentatieKatwijkKatwijks MuseumLegenden langs de kustLegendenmiddagNoordwijkWassenaar
Gerelateerde artikelen
Deze Week In Bibliotheek Voorschoten – Wassenaar
Back To Top