Skip to content

Opnieuw problemen met grondwater in Wassenaar

13 november 202342 second read

Onze redactie is opnieuw getipt over ernstige problemen met grondwater in Wassenaar-Zuid. Net als eind januari van dit jaar zijn diverse kelders ondergelopen. Ook in het centrum is sprake van soortgelijke wateroverlast. De problemen doen zich onder meer voor aan de Groot Haesebroekseweg. Bewoners aldaar vragen zich af wanneer de gemeente Wassenaar in actie komt.

Op de Bloemcamplaan en Teylingerhorstlaan zijn eveneens kelders volgelopen. De wateroverlast is tevens met het blote oog zichtbaar. “Op de Buurtweg lijkt het fietspad op een vijver,” aldus een omstander. Daarbij helpt ook de regenval van de afgelopen periode niet. “De speeltuin Hofcampweg lijkt op een moeras.”

De redactie is benieuwd of in andere delen van Wassenaar sprake is van soortgelijke overlast.

UPDATE:  De bewoners van de huizen rondom de Kievietkerk, de Kievietschool en het Wilhelminaplein ervaren ook heel veel grondwateroverlast.

Speeltuin Hofcampweg. Fotocredit: redactie Wassenaarders.nl

Tags

GrondwaterGrondwateroverlastGroot HaesebroeksewegWassenaarWassenaar ZuidWateroverlast
Gerelateerde artikelen
Back To Top