Skip to content
Fotocredit: VVD Wassenaar

Drukbezocht politiek café met Bente Becker van de VVD

17 november 202345 second read

Afgelopen woensdagavond organiseerde de VVD een politiek café met de Wassenaarse VVD-kandidaat voor de Tweede Kamer in de Warenar.  Bente woont sinds een paar jaar met haar gezin in Wassenaar. Een week voor de Tweede Kamer verkiezingen konden de Wassenaarders direct in gesprek gaan met Bente.  

Zo kwam de Haagsche politiek heel dichtbij in Wassenaar.  Het was een drukbezochte avond met jong en oud.  Naast een uitleg over de standpunten van de VVD, werden er veel vragen gesteld.  Onderwerpen als wonen, asielbeleid, Schiphol en zorg kwamen aan bod en er ontstonden levendige discussies. 

Maar ook werd gesproken over dat werken moet lonen.  En dat de VVD nu al aangeeft hoe bepaalde zaken moeten worden aangepakt en hoe ervoor wordt betaald. Zodat de kiezer ook weet waarvoor ze stemt.  Bente wilde nog geen uitspraken doen over eventuele coalitie partijen. Maar ze spoorde wel iedereen aan om te gaan stemmen op 22 november.  

Tags

IngezondenPolitiek cafeTweede kamerverkiezingenVVDWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top