Skip to content
Fotocredit: PR

SMOW: Sportieve vrijwilliger gezocht

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar
17 november 202331 second read

Ben jij sportief ingesteld? Vind je het leuk om nieuwe beweegactiviteiten uit te proberen en om anderen te ondersteunen? Dan ben jij de vrijwilliger die Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar zoekt. Voor het eerste kwartaal 2024 zoeken we ondersteuning voor de docent bij de beweeg workshops.

De taken bestaan uit het welkom heten van de deelnemers, het helpen bij neerzetten en opruimen van de activiteit, en het meehelpen tijdens de les. Daarnaast mag je uiteraard meedoen met de activiteit.

Heb je interesse in deze leuke vrijwilligersfunctie neem dan contact op met SMOW via info@smowassenaar.nl of telefonisch op werkdagen tussen 09.00 -14.00 uur op 070-5112226.

Fotocredit: SMOW

Tags

OproepSilent DiscoSMOWSportieve vrijwilliger gezochtWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top