Skip to content
Fotocredit: Herman van der Woude

Sinterklaas aangekomen in Wassenaar (met video)

19 november 202335 second read

Sinterklaas is vanmiddag aangekomen in Wassenaar. In de Haven werd hij ontvangen door burgemeester Leendert de Lange en veel, heel veel Pieten! Na een kinderprogramma in de Haven begon de Sint aan zijn intocht door Wassenaar. Dat deed hij op zijn onafscheidelijke paard Ozosnel. De Sint een warm welkom. 

Via de Hofcampweg, Johan de Wittstraat met oversteek van de Van Zuijlen Nijeveltstraat ging de Sint en zijn gevolg richting Langstraat met als eindbestemming het plein bij de Van Hogendorpstraat. Daar vond een meet & greet met de Sint plaats en verzorgde Magic Piet en Piet Martino een mooi programma. 

Fotocredit: Herman van der Woude
Videocredit: Herman van der Woude

Tags

AankomstPleinSinterklaasTour door centrum WassenaarVan HogendorpstraatWassenaar
Gerelateerde artikelen
Ingezonden: Bootverhuur Wassenaar Komt Er NIET
Back To Top