Skip to content

VCW: Workshops voor vrijwilligers

Vrijwilligerscentrale Wassenaar
21 november 20232 minute read

Onze vrijwilligersacademie is er voor jou! Als vrijwilliger wil je natuurlijk wel jezelf blijven ontwikkelen en op de hoogte blijven hoe vrijwilligerswerk nu en in de toekomst eruit gaat zien. Daarom kan je je nu aanmelden voor leuke en interessante workshops. Zo kan je deelnemen aan de workshop Vrijwilligersmanagement anno nu op donderdag 8 februari van 14.00 tot 17.00 uur. Zo ben je helemaal op de hoogte hoe je tegenwoordig vrijwilligers werft en kan behouden! Ook hebben we voor vrijwilligers andere cursussen op de agenda staan zoals een cursus AED en diverse e-learnin

Ken jij die vrijwilliger die zich met volledige toewijding stort in het vrijwilligerswerk? Of iemand die overal helpt? Wij zijn op zoek naar die waanzinnige vrijwilligers die zich keer op keer inzetten! Waarom? Op 7 december, nationale vrijwilligersdag, maken zij kans op een prachtige bos bloemen. Wij verloten onder de inzendingen maar liefst 25 bossen bloemen! Om kans te maken moet je ze alleen nog even aanmelden op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl! Lukt dit niet dan kan je op 20 november een mail sturen naar participatie@vrijwilligerscentralewassenaar.nl We zien je aanmelding graag tegemoet.


Geen tijd om te werk gaan als vrijwilliger? Wil jij liever af en toe vrijwilligerswerk doen? Of  helpen bij een event? Kijk dan op www.wassenaardoet.nl voor flexibel vrijwilligerswerk. Of meld je aan voor de vrijwilligerspool. Wij hebben een aantal vacatures uitgelicht, maar er is nog veel meer te doen. Kijk voor ons actuele reguliere aanbod op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl.

Vrijwilligerscentrale Wassenaar| www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl | Van Heeckerenstraat 2 Wassenaar | info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl | 070 5113133

Tags

VCWVrijwilligerscentrale WassenaarVrijwilligerswerkWassenaarWorkshops
Gerelateerde artikelen
Back To Top