Skip to content
Fotocredit: SMOW

SMOW nodigt je uit voor Verhalen over Wassenaar van vroeger

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar
23 november 202340 second read

Robert van Lit, schrijver over historisch Wassenaar, vertelt aan de hand van oude afbeeldingen over het Wassenaar van vroeger. Opvallend is het verschil tussen arm en rijk. De burgemeester woonde in een prachtig herenhuis aan het Plein, de arbeider in een steegje dat uitkwam op de Langstraat. Er wordt een beroep gedaan op uw geheugen. Kent u het oude postkantoor aan de Lange Kerkdam nog? Ook andere karakteristieke gebouwen die inmiddels zijn verdwenen, komen in deze lezing aan de orde.

Waar: Ontmoetingspunt de Oosthof, Dr. Curtiusstraat 69
Wanneer: Donderdag 30 november
Tijd: 10.00 – 12.00 uur
Kosten: Kosten van deze activiteit zijn alleen voor een kopje koffie.

Aanmelden voor deze activiteiten is niet nodig. De koffie staat klaar en je bent van harte welkom. Meer weten? Neem dan contact op met SMOW. Bel naar: 070 – 511 2226 of stuur een e-mail naar info@smowassenaar.nl

Tags

SMOWVerhalen over Wassenaar van vroegerVitaal ouder worden
Gerelateerde artikelen
Back To Top