Skip to content
Fotocredit: PR

Zaterdag Puur Natuur Markt in het centrum

Centrummanagement/Winkels in Wassenaar
23 november 20232 minute read

Het is bijna zover! De decembermaand staat voor de deur. Voordat de echte drukte begint, heb je nu misschien nog even tijd om op zoek te gaan naar originele cadeaus, waarmee je vrienden en familie kunt verrassen. Kom je deze zaterdag alvast inspiratie opdoen of lekker winkelen in het centrum van Wassenaar? Hieronder hebben we voor het gemak een aantal populaire cadeau ideeën van de Puur Natuur Markt voor je op een rij gezet:

Een keukenschort of handdoek met jouw huisdier erop. Heerlijke olie of andere delicatessen uit Griekenland, Frankrijk of Italië. Natuurlijk ook een aantal kramen met mooie kindermerken. Keramiek en porselein voor op tafel. Een prachtige sjaal of een warme vacht. Een stukje kunst voor aan de muur of een beeldje voor in de tuin. Heerlijke homemade jams, curry’s of wat dacht je van een streng knoflook? Verrukkelijk ruikend zeepje of toch een mooie handgemaakte borrel of keukenplank. Altijd schot in de roos: een sieraad voor de dames en jonge meiden. Heb je al een idee wat het gaat worden?

We zien jullie zaterdag, 25 november.  De markt is van 10u tot 17u op de Van Hogendorpstraat.  

DATUM           25 november 2024

LOCATIE        Van Hogendorpstraat

OPEN             10u tot 17u

LIVE MUZIEK            vanaf 14u zingt Troubadour Jerry

Tags

CentrummanagementPuur Natuur MarktWassenaarWinkelen in Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top