Skip to content
Fotocredit: PR

Wethouder Van Doeveren (Financiën) op bezoek bij De Vrienden – Iedereen welkom

De Vrienden van Wassenaar
26 november 202339 second read

Morgen, maandag 27 november 2023, zal de najaars-ledenvergadering (ALV) van de Vrienden van Wassenaar worden gehouden in de Warenar om 19.30 uur (alleen voor leden). Daarna is iedereen welkom (leden en niet leden) bij het openbare deel om 20.30 uur.

In deze openbare bijeenkomst zal wethouder Laurens van Doeveren u een toelichting geven op de begroting 2024 en de financiering van verschillende grote projecten, bijvoorbeeld het Centrumplan. Noteer dus deze datum in uw agenda!

WIE ZIJN WIJ?

De Vereniging van Vrienden van Wassenaar is een vereniging van betrokken burgers die zich belangeloos inzet voor ons dorp. Haar doel is op niet-politieke grondslag de leefbaarheid en het  woongenot in de gemeente Wassenaar te behouden en te bevorderen op zodanige wijze, dat het eigen karakter  van de gemeente Wassenaar gehandhaafd blijft.

U kunt lid worden: ga naar www.vriendenvanwassenaar.nl

Tags

ALVBegrotingCentrumplanDe WarenarOpenbaar gedeelteVrienden van WassenaarWassenaarWethouder Van Doeveren
Gerelateerde artikelen
Back To Top