Skip to content

Art Present | Present Art toont opnieuw unieke kleine kunstwerken

Kunstgroep Wassenaar
29 november 202342 second read

Voor het zesde opeenvolgende jaar organiseert Kunstgroep Wassenaar met de feestdagen in het vooruitzicht haar eindejaarexpositie Art Present | Present Art.

Vanaf donderdag 13 december bent u opnieuw twee weken lang welkom in onze pop-up galerie aan de Langstraat 43, een mooi winkelpand dat tijdelijk is omgetoverd tot een aantrekkelijke en verrassende lokatie voor beleving en verkoop van kunst.

Met werk van ruim 35 kunstenaars treft u weer een heel divers aanbod van onder andere schilderijen, tekeningen, grafiek, keramiek, glasfusing, beeldend werk en sieraden. Kenmerkend is het kleine formaat (max. 30 x 30 cm) en een prijs van maximaal € 300. En in tegenstelling tot een reguliere expositie kan gekocht werk direct worden meegenomen en wordt het feestelijk verpakt.

Zoekt u ook nog een uniek kado?

Onze pop-up galerie aan de Langstraat 43 is vanaf 13 december t/m 23 december
van woensdag t/m zaterdag en op koopzondag geopend van 11 tot 17 uur.

Tags

Art Present | Present ArtEindejaarsexpositieKunstgroep WassenaarPop up galerieWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top