Skip to content
Fotocredit: ministerie van Economische Zaken en Klimaat

Directeur-generaal Klimaat & Energie op Klimaattafelavond

30 november 20232 minute read

Op maandagavond 11 december is de vierde Klimaattafel van 2023 in theater de Warenar. Deze keer is er een spreker van nationaal en tegelijk lokaal niveau: Michel Heijdra. Hij is directeur-generaal Klimaat & Energie bij het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, en bovendien zelf inwoner van Wassenaar. Komt u kijken? 

Waar gaat deze Klimaattafel over? 

Michel Heijdra. Fotocredit: ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Michel Heijdra werkt op het ministerie van Economische Zaken en Klimaat elke dag met een team van 400 mensen aan het klimaatbeleid. Sinds 2009 woont hij in Wassenaar. “Ik vind het leuk om de inwoners van Wassenaar een keer over mijn werk en dat van mijn team te vertellen”, geeft hij aan. Zijn lezing heeft hij de titel ‘Het Klimaatbeleid van Nederland en wat betekent dat voor Wassenaar?’ gegeven. U kunt Michel deze avond ook vragen stellen. Na afloop is er tijd voor napraten en een netwerkmoment met een drankje. Wij hopen u te zien bij deze Klimaattafel op maandag 11 december!

Wat is de Klimaattafel? 

Op de Klimaattafel komen inwoners, ondernemers en gemeente samen om te werken aan een duurzaam Wassenaar. Het is een gratis bijeenkomst en iedereen is welkom. Kom dus vooral een kijkje nemen als u benieuwd bent naar inspirerende groene en duurzame initiatieven in Wassenaar.

Alle info op een rij

•            Datum: maandag 11 december

•            Tijd: 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)

•            Locatie: Theater de Warenar

•            Spreker: Michel Heijdra

Komt u naar de Warenar? Meld u zich dan wel van tevoren aan via klimaattafel@wassenaar.nl

U kunt ook online via YouTube deelnemen via deze link

Tags

duurzaamheidGemeenteKlimaattafelMichel HeijdraSprekerWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top