Skip to content
Fotorcredit: PR

Social Squad – 3 idolen in 1 unieke theatershow!

30 november 202359 second read

Aanstaande vrijdag 1 december vanaf 19.00 uur wordt het in Theater Warenar één groot feest voor iedereen vanaf 8 jaar, die wel eens op social media zit! Want Jesse van Wieren, Emma Keuven en Anique Dreamon komen naar Wassenaar met een supergave Theatershow!!

Social Squad is zeer populaire onder de jonge social media gebruikers. En nu komen de drie social creators en TikTokkers Anique Dreamon, Emma Keuven en Jesse van Wieren naar Wassenaar om jullie mee op een hilarische reis te nemen langs de do’s en dont’s van TikTok en andere social media kanalen.

Ze vertellen hun eigen, eerlijke verhalen, zingen en dansen de nieuwe trends, spelen de grappigste sketches en het publiek zelf wordt óók betrokken. De meest unieke theatershow van dit seizoen.

Kom met je hele hockeyteam, scoutinggroep, dans squad naar de show en beleef echt een supergezellige avond! Om 19.00 uur begint het en na afloop is er ook nog een Meet & Greet in de foyer. Hoe tof is dat!?

Koop nu nog je tickets! (v.a. 8 jaar) via www.warenar.nl

Vrijdag 1 december 2023 – 19.00 uur

Theater Warenar Wassenaar, Kerkstraat 75

Kaarten via de website www.warenar.nl/programma

Of aan de kassa op maandag en woensdag tussen 10.00 – 14.00 uur | 070 511 8382

Tags

KindervoorstellingSocial MediaSocial SquadTheater WarenarTheatershowTikTokWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top